Februari 2023

Dalton Trumbo
Beste schrijvers, het is de eerste dag van februari, de deadline is verstreken en onze inbox zit op slot. Deze maand hebben we 66 verhalen mogen ontvangen die we aan het lezen zijn met negen juryleden, één quickscanner (Maarten) en een aantal shortlist-lezers. De laatste verhalen worden in de komende dagen beoordeeld waarna we overgaan op een tweede stemronde.

Een paar nieuwtjes:

  • Onderaan deze site vind je nu een handig overzicht met de laatste updates van alle literaire tijdschriften van Nederland en Vlaanderen, zo blijf je altijd op de hoogte van wat zich afspeelt in de literaire wereld en hou je in de gaten wie waar publiceert. Mochten we een tijdschrift vergeten zijn, laat het ons dan weten! We willen een lijst van elk tijdschrift dat en elke website die verhalen publiceert.
  • We zoeken nog een jurylid! Kom je ons helpen met het beoordelen van de verhalen? Het is leerzaam en je gaat je eigen schrijfsels door een andere bril zien.
  • We zoeken illustratoren! Lijkt het je leuk een illustratie te maken bij een van de winnende verhalen?  Stuur ons heel graag een mailtje!

We doen ons best om de longlist van deze maand te publiceren op 7 februari 8 februari, maar zoals gewoonlijk houden we nog een kleine slag om de arm.

Tot over een paar dagen!

-- Maarten van Verhaal van de Maand

Reacties

  1. Spannend! Veel succes me lezen voor de juryleden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaahhh ik ben zo excitedd. Ik heb zelf ook een verhaal geschreven en hoop dat ik op zijn minst de long list haal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat wens ik het iedereen toe om de longlist te halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Arnon G. misschien wel op een Blauwe Maandag :-))

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Literaire Tijdschriften

Iets toe te voegen? Stuur je mail naar VerhaalvdMaand [at] gmail.com!