Van VvdM-winnaar Frans van Hilten is de tweede roman Alles Stroomt verschenen bij uitgeverij U2pi! Zie ook het artikel hieronder.

April 2024

Frank Herbert en zijn vrouw

Beste schrijvers,

Het is 1 april, tweede paasdag, en onze inbox is om middernacht gesloten voor inzendingen. Onze juryleden zijn op dit moment bezig met het lezen en beoordelen van de laatste verhalen.
We hebben afgelopen maand 54 verhalen mogen ontvangen die we met 11 juryleden lezen. Op 7 april proberen we onze longlist te publiceren. Een paar dagen later volgt de shortlist, met daarop de acht beste verhalen van de longlist. Achtereenvolgens publiceren we de nummers drie, twee en één. We overleggen als redactie nog over een eventueel XVVDM.

Nog even een paar huishoudelijke mededelingen van ons:
- We zijn per 1 mei weer op zoek naar juryleden! Ben je of ken je iemand die geïnteresseerd is om Verhaal van de Maand een handje te helpen met lezen en beoordelen van verhalen? Klik hier voor meer informatie en stuur ons een mailtje!
- Ook zijn we op zoek naar een nieuw redactielid. Na deze maand zal ik (Jill) Verhaal van de Maand verlaten. Er zijn iets te veel dingen op mijn pad gekomen en helaas kan ik het er voorlopig niet meer naast doen. Klik hier voor meer informatie.
 
Houd de komende dagen de website in de gaten om te zien of je op onze longlist terecht bent gekomen deze maand!

Hartelijke groet, en een fijn Pasen,

Jill van Verhaal vd Maand, ook namens Thomas en Maarten.

Reacties

Literaire Tijdschriften

Iets toe te voegen? Stuur je mail naar VerhaalvdMaand [at] gmail.com!